1/6

BROCKLEY

NOAK

Bakehouse

& Brew

GTA formed part of the team who assisted with the refurbishment of a under used shop unit on a curved corner building in Brockley SE4 into Noak- Bakehouse & Brew ‘Serving good-quality, interesting food at very reasonable prices.’


The existing unit was separated by a spine wall running through the middle of the space. Green Tea Architects united the two sides of the restaurant by creating openings along the wall. The counter was placed strategically to ensure the clients are welcomed as they enter but can also see the chefs at work in the open kitchen.

 

The entire shop front was replaced to create a better visual connection. Furthermore the original canopy boxes were revived so that the area outside the restaurant could be used for alfresco dining.

Photographs courtesy of Noak