BERMONDSEYWALL-10.jpg

wall street

(BERMONDSEY)

TEXT

The project at Wall Street was a refurbishment of a terraced house with amazing views of the River Thames and the North shore.

 

The main aim of the project was to improve the existing layout and transform the existing small and dark kitchen into the new 'heart' of the house.

 

A new bright and comfy kitchen has improved enormously the living space. It is open to the dining area, however, a 'soft' timber division was used to mark off the different activities. This element serves as a bookshelf from one side and kitchen storage from the other and at higher levels allows cross views if coloured slide panels are open.   

The proposal also included building works to the utility room, master bedroom, installation of new crittall doors & windows, and the improvement of the existing balcony to enjoy the marvellous views. 

SKETCHES

DRAWINGS

IMAGES