MClayton_2209-8-GRE-BRO_012.jpg

drakefell road
(Brockley)

TEXT

For this project, we were given the brief to refurbish the lower level of a terraced house in a Conservation Area in South London. 

 

The overall aim was to improve the connection between the house and the rear garden and also enhance the amount of sunlight received at this lower level.

 

The proposal was to move the old and dark kitchen to the rear of the property where a new big crittall wraparound window provides a panoramic view of the garden while pulling masses of natural light into the space.

 

The project at Drakefell Road was a refurbishment for a couple with elegant design taste. The new terrazo flooring, the neutral wall colours, the light timber kitchen cabinets in conjunction with beatutiful decoration details have achieved the transformation of the atmosphere of this space.      

SKETCHES

DRAWINGS

IMAGES